Pressicu je započeo gostujući trener Pešić:”Čestitam Ciboni VIP na zasluženoj pobjedi. Možda je uz malo sreće pobjeda mogla upisana i nama, ali to bi bilo čisto na sreću. Takve pobjede ne volim jer momčadi koje puno treniraju i rade imaju i malo sreće. Cibona je večeras bila bolja i ja joj na tome još jednom čestitam.
Cibona je krenula bolje u samom otvranju i moja momčad je pokušala to dostići, ali nije išlo.”

Zula:”Čestitke mojim igračima. Večeras smo dobili veliku momčad i na to moramo biti ponosni. Gledali smo dvije prošle utakmice Barce i znali smo da ćemo do pobjede doći agresivnom i odgovornom igrom u obrani. Znali smo da napad kakav smo imali u prvoj četvrtini nećemo imati cijeli susret radi čega sam još zadovoljniji jer, kada je Barca stisla, mi se nismo predavali.”
Novinare je zanimalo zašto nije igrao ponajbolji igrač gostiju, Bodiroga:”Dva igrača su pokupila neki virus, Navarro i Bodiroga. Navarro se brzo oporavio, Bodiroga nije.”.
Još jedno pitanje je bilo upućeno treneru Pešiću na temu Bodiroge:”Koliki postotak čini Bodirga u momčadi Barcelone?”
Pešić je kratko poentirao:”Na to pitanje je teško odgovoriti. Osim toga, mi smo tu da razgovaramo o pobjedi Cibone, a ne da omalovažamo njenu veliku pobjedu.”
“Težina” Cibone u EL ove godine? “Cibona je uz Partizan i Barcelonu ponajbolja momčad naše grupe. Uz Mamića, koji je vrlo važan igrač, Cibona bi bila još bolja.”

Nakon gostujućeg trenera, na red je došao Zula. Prvo pitanje glasilo je koja je bila misao vodilja uvođenja Vrankovića u prvu petorku:”Očekivao sam dobru Jokinu reakciju i dobio sam je. Isto tako sam očekivao i Bodirogu, pa mi je Joke trebao da poveća agresivu.”
Zula je komentirao i izjavu Pešića (prve tri pozicije u skupini A):” Ja odavno govorim da u Europi nema nepobjedivih. Postoje više i manje kvalitetnije momčadi, ali nema nepobjedivih. Ja nisam čuo da je netko rekao/napisao da smo mi Zvezdu dobili bez tri igrača. Mamić je igrač za koji nemamo zamjenu: odličan u obrani, uvijek spreman na skok u napadu. Ne slavimo zbog jedne pobjede, ne plačemo zbog jednog poraza. Radimo maksimalno i spremamo se za prvu slijedeću utakmicu. Penna sam odmorio tih 12 minuta jer se pred kraj poluvremena ozlijedio, jer nije imao svježinu koju inače ima.”
Unatoč nižoj momčadi, Cibona je bila bolja i u skoku:”I ovo sam rekao puno puta: skok nije problem centra ili “četvorke”. Skok je stvar cijele momčadi: moramo zatvarati, graditi svoje područje koša. Ovih 6 koševa plod je momčadi.”

Cibona VIP ide na put (u Podgoricu) već u petak, da bi u subotu s početkom u 18:45 odigrala susret protiv Budućnosti.