Pobjedom 88:90 nad momčadi iz Podgorice Cibona je još jedan korak bliže Finalnom turniru GYL. Pobejda je izborena u posljenjdim sekundama kada su CIbonaši imali više iskustva i koncetracije od domaćina. Koševima Bariše Krasića (13) i odličnoj igri u obrani Cibona je učvrstila 3. poziciju u GYL. Budućnost je sada na 6. mjestu sa omjerom 10-7, sa jednom, odnosno dvije pobjede manje od Cibone i Zadra, od kojih ima i lošiji međusobni omjer.

Cibona je u 3. minuti imala +5 (8:3), ali domaćini serijom 13:3 dolaze na 16:11. Ipak, na poluvrijeme se odlazi pri rezultatu 48:39 za Budućnost.
Odlično otvranje Cibone VIP u drugom poluvremenu, serijom 13:2 u 26. minuti dolaze na 59:54. Do kraja se igralo koš na koš, što je garantiralo napetu završnicu.
40ak sekundi prije kraja Marjanović ubacuje dvicu za 88:88, da bi potom Krasić postigao odlučujući koš. Budućnost je imala posljednji napad, ali je prvo pogriješio Koljević, a potom i Stanley.

Na pressici je Miodrag Baletić, trener Budućnosti rekao slijedeće:””Izgubili smo značajnu utakmicu, u čijem smo finišu odigrali nedovoljno koncentrirano i mudro. Imali smo podršku publike, ali to nismo iskoristili. Ja sam krivac za izgubljenu utakmicu. Umjesto iskusnog Pajovića, u finišu je na parketu bio Koljević, koji nije odigrao onako kako smo se dogovorili, pa napad nije imao dimenziju kakvu je trebao imati. Na neriješen rezultat (86:86) Stenlyu su svirani koraci, a to se u driblingu jedan na jedan sudi samo ako se želi pobjeda neke ekipe. Zahvalio bih igračima kao što su Marjanović, koji je iz postelje došao na utakmicu, te Milojević, Petrović i Stenly,” istakao je Baletić.

Zula, vidno zadovoljan večerašnjom, kao i serijom pobjeda nad Crvenom zvezdom i Barcelonom: “Izuzetno sam zadovoljan pobjedom. Dobili smo odličnu ekipu Budućnosti. Osim u prvoj četvrtini, igrali smo dobro u odbrani i uspjeli smo se vratiti u utakmicu. Nije lako svaka tri dana igrati utakmice, jer smo bili pod euforijom nakon trijumfa nad europskim prvakom. Čestitam igračima, jer su izvukli maksimum snage i koncentracije da dobiju susret,”.

Cibona već u četvrtak (22.01.2004) igra važnu utakmicu protiv AEK-a u 10. kolu EL, kada se nadamo i prvoj gostujućoj pobjedi u EL.