4. četvrtina

Cibona je došla do 7. pobjede u Euroligi ove sezone svladavši Partizan ogromnih 92:69! Svoju priliku su večeras dobili i mladi 18-godišnji Omerhodžić, te 15-godišnji Aleksandar Ugrinoski! “Iskusniji” Omerhodžić je ubacio dva koša, dok mladi Ugrinoski nije imao snage pred punom dvoranom iskoristiti dva slobodna bacanja.
Osim što ova pobjeda Cibonu VIP vodi u drugi krug, u slučaju istog broja bodova s Partizanom biti će bolja jer u Beogradu izgubila 12 koševa (93:81).
Iako je cijela momčad dala svoj doprinos ovoj velikoj pobjedi izdvojiti ćemo odličnog Rimca s 18 koševa, Vrankovića 15 poena, Penna s 14, Žižića s 12 te Golemca s 11 ubačaja. Momčadi su pod koševima bile izjednačene (40:42), ali je Cibona imala 10 dodavanja više (19:9).
Goste je predvodio Krstić s 17 koševa.

3. četvrtina
Nakon trideset minuta igre Cibona ima prednost (do sada najveću) +21 (66:45). Odlična igra u obrani i odličan napad donio je Ciboni ovu, nadamo se, nedostižnu prednost. Joke Vranković je ubacio 15 dok je Penn dodao 12 koševa.

2. četvrtina

Na veliki odmor se otišlo pri rezltatu 44:36, iako je Cibona imala zadnji napad (koji na žalost nije iskoristila). U Ciboni je i dalje najbolji strijelac s 9 koševa (uz 3 skoka). Penn je ubacio 7 uz 3 dodavanja i čak 5 iznuđenih prekršaja.

Kod gostiju Krstić je ubacio 10, te House 9. Dobra vijest za Cibonu (uz činjenicu da ima +8;-)) je da Frederick House ima 3 prekršaja.

1. četvrtina

Nakon prvih 10 minuta Cibona VIP vodi rezultatom 27:16. Odlična igra Cibone uz sjajnu podršku s tribina, donijela je veliku prednost na kraju prve četvrtine. Za sada je najbolji strijelac Rimac s 9 koševa.

Cibona VIP : Partizan

Susret 11. kola EL trener Anzulović započet će s petorkom Penn, Rimac, Golemac, Vranković i Poljak, dok će kolega na drugoj strani, Vujošević na parket poslat Housa, Kečmana, Čakića, Krstića i Browna.
Pred prepunim tribinama utakmicu će suditi Ramos, Martin (Španjolska) i Cazzaro (Italija).