Na pressici riječ je po običaju dobio gostujući trener Vujošević:”Čestitam Ciboni na velikoj pobjedi i na velikom rezultatu koji je više nego zaslužen. Cibona igra u možda najboljoj formi ove sezone: pobjeda protiv Budućnosti kojom je osigurala FF GYL, pobjede nad AEKom, Ulkerom, Barcelonom, Zvezdom… Mi nismo bili na visini našeg zadatka. Uhvatili smo mali priključak pred kraj prvoh poluvremena, ali je Cibona pokazala kvalitet i snagu. Mi nismo dostojanstveno nosili dres, nismo imali dovoljno samopoštovanja, za razliku od Cibone koja je odigrala odlično. Još jednom čestitam Ciboni na velikoj pobjedi.”
Novinare je zanimalo koliko je utjecala relativno loša forma Partizana u zadnje vrijeme, a koliko je na to utjecala publika:” Utakmice se igraju i na gostujućem terenu, ova utakmica meni nije ništa važnija od bilo koje EL utakmice. Dobar dio susreta morali smo ispravljati greške pojedinaca, ali ih je bilo previše. Nije sramota izgubiti od Cibone, ali ovakav poraz nije pošten prema navijačima i prema klubu. Kako je sistem natjecanja specifičan, teško je reći da Cibona može ići na FF, ali plasman među 16 je velik uspjeh.”

Riječ je dobio domaći trener Anzulović:”Čestitam igračima na veliko pobjedi koju je pružila meni i divnim navijačima, koji su nas nosili tijekom cijelog meča.”
Gostujuće novnare je zanimao komentar Zule na poraze Cibone ove sezone od momčadi koje su po stanju na tablici lošpije od Partizana:” Mi smo izgubili u zagrebu od Budućnosti i Reflexa potpuno zasluženo. Budućnost nas je dobila, dok smo od Reflexa izgubili utakmicu u kojoj smo imali +18. U svakom porazu smo naučili svoju lekciju i nismo se vraćali na te poraze.”

Slijedeći susret Cibona ima u Mariboru protiv Slovana, 31.01.2004.