Dan prije utakmice protiv Partizana u Tornju je održana pressica na kojoj su prisustvovali trener Anzulović i Bariša Krasić.

Po običaju, pressicu je otvorio Zula:”Igramo protiv momčadi koja je dosada već pokazala svoje kvalitete, unatoč porazu u utakmici protiv Rome, ali sam uvjeren da možemo do još jedne pobjede. Njihov mladi igrač Perović je slomio ruku, ali tu je Krstić, koji je po mom mišljenju bolji na toj poziciji. Nisu se puno promijenili u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu, dok smo mi napredovali što mi daje vjeru da možemo napraviti još jedan korak prema TOP16 Eurolige.”

Bariša je samo kratko dodao:”Igramo u odličnoj formi u zadnjih mjesec dana i dokazali smo da nismo momčad koja može pobijediti samo kod kuće. Naravno da očekujem podršku naših navijača kojima zahvaljujemo na dosadašnjem navijanju, i uz čiju pomoć možemo pobijediti bilo koju momčad u Dvorani Dražena Petrovića. Navijači su nam pomogli u utakmicama protiv Ulkera, Barce i Zvezde, pa sam uvjeren da će tako biti i sutra, protiv Partizana. Partizan je opasna momčad, ali oni dolaze nama u goste. Pobjedom smo korak bliže drugom krugu, dakle idemo na pobjedu!”

Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 20:40 sati. Još jednom ponavljamo da dobitnici karte moraju podignuti do srijede u 14:00 sati, jer zbog velikog osiguranja to kasnije neće biti moguće. Inače, danas su krenule u prodaju ulaznice na blagajni kluba, te sudeći prema velikom interesu neće ih još dugo biti, stoga požurite