Večeras se na Gripama igra prva utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske a sastaju se Split CO i Cibona VIP. Cukovi su oslabljeni za Prkačina i za prvog trenera Petrovića ali ne sumnjamo da će večeras momčad uspješno voditi Tomislav Mijatović.
U najavi susreta, Skansi nije želio preuzeti ulogu favorita:?Naravno da nismo favoriti, unatoč tomu što smo uvjerljivo osvojili prvo mjesto u osnovnom dijelu natjecanja. No, nismo bez izgleda, daleko od toga?. Kako je Split bio prvi na tablici i kako je imao najbolju koš razliku, vjerujemo kako Skansi govori jedno a misli drugo. Što se tiče Ciboninog stratega, zna se što Cibonu čeka u Splitu:? Znamo što nas čeka u Splitu i mnogo toga ovisit će o prvoj utakmici. Napokon smo počeli igrati kako jedino možemo. S mnogo protuudara i vrlo brzo. Split je opasan, tu su Rađa, Sesar i Zdovc. Nema te momčadi u Europi koja se ne bi zamislila uoči utakmice sa Splitom. I ne samo zbog Rađe…?
S Rađom će se boriti Mujezinović koji očekuje pomoć cijele momčadi:?Sam ne mogu zaustaviti Rađu, morat će mi pomoći Alihodžić i Ružić?
Cibona zadnjih šest godina nije izgubila na Gripama, vjerujemo da neće ni danas…
Utakmica počinje u 21:00 sat uz prijenos na HTV3