U 23.kolu ABA lige očekuje nas veliki gradski derbi protiv Cedevite. Utakmica se igra u ponedjeljak, 20.veljače u 18:00 sati u Draženovom domu.

Umorni Vukovi imali su malo više vremena za regeneraciju i pripremu pa će tako u punom sastavu napadati gradskog rivala. Podsjetimo kako se od 15.-18.veljače u Šibeniku igrala završnica kupa “Krešimir Ćosić” gdje je u subotu u finalu Cedevita svladala Jollyja.

Svakako nas čeka jedna zanimljiva utakmica protiv protivnika koji je u dobroj formi, mišljenja je trener Vukova Damir Mulaomerović :

“U zadnje vrijeme Cedevita igra odlično i u dobroj su formi pogotovo nakon ispadanja iz Europe,  otkada su imali više vremena za trening i manje putovanja. Utakmica dolazi vrlo brzo nakon kupa pa je umor prisutan i s jedne i s druge strane. Cedevita ima širok roster i sigurno nam neće biti lako. Probat ćemo odigrati što bolju utakmicu i možda iznenaditi Cedevitu u našoj dvorani.”

Igrač Ante Gospić nadovezao se na trenera: ” Čeka nas uvijek zanimljiv dvoboj protiv našeg gradskog rivala. Utakmica koja ima posebno značenje za nas, ali i za naše navijače. Probat ćemo se maksimalno pripremiti kako bismo što bolje odigrali ovu utakmicu.”

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KC “Dražen Petrović” koja se otvara dva sata prije susreta po cijeni već od 10kn ili putem interneta na www.ulaznice.hr