Cibona i Zabok otvorit će doigravanje FAVBET Premijer lige, Vukovi traže povratak pobjedama, a gosti iznenađenje

Nakon što je završio regularni dio natjecanja od čak 33 kola, pred nama je doigravanje za prvaka, odnosno prvi četvrtfinalni susret između Cibone i Zaboka. Cibona je u doigravanje ušla s treće pozicije te će imati prednost domaćeg parketa, dok je Zabok završio regularni dio natjecanja na šestoj poziciji.

Cibona je ozljedama Filipa Bundovića i Krešimira Radovčića ostala bez važnih igrača iz prve petorke te u posljednjih pet utakmica upisala pet poraza. Isti nisu mogli utjecati previše na poziciju na tablici, jer veći dio sezone odrađen je na nivou te je Dino Repeša mogao veću priliku dati mlađima.

Veliko pojačanje za Cibonu je svakako povratak kapetana Krešimira Radovčića koji se oporavio od ozljede mišića.

‘Došli smo do završnice sezone, slijedi nam doigravanje sa Zabokom, ekipom s kojom imamo negativan međusobni omjer ove sezone, tako da se ne možemo smatrati favoritom. Na to se nadovezuje i činjenica da i dalje na raspolaganju imamo samo četiri seniora. Neće nam biti niti malo lako, ali imali smo nekoliko dana vremena da osvježimo igrače, da vratimo ozlijeđene i da se pripremimo za protivnika što bolje. Uvjeren sam da će navijači doći i podržati nas za kraj sezone, dečki su bili na granicama svojih mogućnosti, ispunili smo dva od tri cilja, a to su bili ostanak u ABA ligi, finale Kupa te hoćemo ostvariti i posljednji, a to je ući među četiri u prvenstvu Hrvatske.’ – rekao je Dino Repeša u najavi.

Utakmica se igra u četvrtak, 02. svibnja, u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 18:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.