Cibona se čuva ozljeda, Dubrava traži pobjedu vrijednu plasmana u doigravanje

U sklopu posljednjeg 33. kola regularnog dijela sezone FAVBET Premijer lige, Cibona će pod ‘Tornjem’ ugostiti Dubravu. Za Cibonu ova utakmica nema rezultatskog značaja, ali za Dubravu ista je vrijedna doigravanja.

Cibona u svojim rukama sigurno drži treću poziciju te će u četvrtfinalu igrati protiv Zaboka, dok s druge strane Dubrava traži pobjedu kojom bi izborila osmu poziciju. Eventualni poraz Dubrave od Cibone, i dalje ne bi eliminirao ekipu Marijana Bagarića iz priče za doigravanje, jer u drugom susretu posljednjeg kola nadaju se pobjedi Dubrovnika nad Šibenkom.

‘Zadnja utakmica regularnog dijela protiv ekipe koja igra jako dobro nakon smjene trenera te je zasluženo među osam najboljih ekipa lige. Moramo iskoristiti utakmicu da podignemo našu formu pred nadolazeći playoff te da iskoristimo sve moguće igrače kako ne bi došlo do novih ozljeda.’ – rekao je Dino Repeša u najavi.

Vukovi su i dalje bez kapetana Krešimira Radovčića te Filipa Bundovića, dva vrlo važna nositelja.

‘Posljednja utakmica u regularnom dijelu sezone za nas, dolazi nam u goste ekipa Dubrave koja se nalazi u stvarno odličnoj formi i jako dobro igraju. Promijenili su sastav, doveli su dva nova igrača i sigurno je da će biti motivirani. Za nas će to bit jedna teška utakmica s obzirom na skraćenu rotaciju, ali dat ćemo sve od sebe da pokušamo dobiti utakmicu.’ – rekao je Aleksandar Aranitović.

Utakmica se igra u četvrtak, 25. travnja, u Košarkaškom centru Dražen Petrović, s početkom u 19:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.