Pred košarkašima Cibone i Zaboka druga je utakmica četvrtfinalne serije FAVBET Premijer lige

Nakon što je ekipa Ivana Tomasa kroz regularni dio sezone bila nepremostiva prepreka za Vukove odnoseći puni plijen iz Zagreba u obje utakmice, u prvoj utakmici doigravanja, odigranoj u četvrtak, Cibona je pokazala da ju se ne smije otpisivati nikada. 

U prvoj utakmici gledali smo izjednačeno prvo poluvrijeme, da bi Cibona u drugom u potpunosti nadigrala Zabok te zasluženo slavila s 92-75. Sada slijedi ona druga utakmica u Zaboku u kojoj će Vukovi imati prvu meč loptu te se pokušati plasirati dvokorakom u polufinale prvenstva Hrvatske. 

‘Očekuje nas druga utakmica doigravanja protiv Zaboka kojeg već vrlo dobro poznajemo te koji ovaj put igra pred svojom publikom. Neće nam biti niti malo lagano, pogotovo iz razloga što, uz već skraćenu rotaciju, između utakmica nismo imali prostora za dodatno uigravanje. Juniori, odnosno više od pola seniorske ekipe, nastupilo je preko vikenda na juniorskoj poluzavršnici prvenstva Hrvatske u Osijeku gdje su se kvalificirali na Final Four, na čemu im ovim putem i čestitam. Ostatak momčadi u tom periodu iskoristio je vrijeme za regeneraciju i oporavak te se nadam da ćemo uz podršku naših navijača doći do pobjede koja bi nas odvela među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj.’ – rekao je u najavi utakmice Dino Repeša.

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak, 06. svibnja, s početkom u 19:30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Zabok.