Vukovi protiv Cedevite Olimpije žele zatvoriti sezonu u regionalnoj AdmiralBet ABA Ligi pobjedom

U petak, 04. travnja, pred Vukovima je posljednji susret ove sezone u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi, pod ‘Toranj’ dolazi Cedevita Olimpija. S obzirom na sve izazovne okolnosti koje su zatekle momčad tijekom sezone, oni mogu biti zadovoljni na pruženo i ostvareno. 

Uloženi trud i rad momčadi prepoznala je i javnost, bez obzira na posjetu u petak u dvorani, ovo će biti sezona u regionalnoj ligi s najvećom posjetom u Draženovom domu još od sezone 2013./14. kada je osvojen naslov regionalnog prvaka.

‘Slijedi nam zadnje kolo regionalne lige, želimo u što boljem svjetlu istrčati po zadnji put u regionalnoj ligi ove sezone ispred naših navijača koje bih ovim putem i pozvao da dođu u što većem broju jer su to dečki svojim igrama i željom i voljom kroz ovu sezonu zaslužili.’ – rekao je Dino Repeša u uvodu.

Cedevita Olimpija u Zagreb dolazi nakon bolnog poraza od Krke u prošlom kolu, bit će ovo važna utakmica za njih u borbi za četvrtu poziciju i prednost domaćeg parketa u četvrtfinalu. Ipak, ne ovise sami o sebi, nadaju se da će Igokea kod kuće slaviti protiv Mege koja trenutno drži tu četvrtu poziciju te im tako pružiti priliku da skok na ljestvici u zadnjem trenutku.

‘Što se tiče samog protivnika, to je sastav koji posjeduje iskustvo i kvalitetu među domaćim i stranim igračima. Ne smije nas zavarati njihov zadnji susret protiv Krke gdje su imali loš dan, i sigurno je da će oni pokušati odigrati protiv nas puno bolju utakmicu. Očekuje nas teška utakmica, ali uvjeren sam da ako budemo svi zdravi, da možemo završiti ovu sezonu regionalne lige pobjedom.’ – zaključio je Repeša.

Momčad iz Ljubljane posjeduje veliko iskustvo i individualnu kvalitetu, a to je upravo istaknuo i Matej Bošnjak kao njihovo najjače ‘oružje’.

‘Očekuje nas Cedevita Olimpija, ekipa s izraženom individualnom kvalitetom, to su igrači s iskustvom igranja na visokom nivou već dugi niz godina. Stanje u našoj ekipi je dobro, treniramo jako, nama je utakmica bez rezultatskog značaja, stoga ulazimo bez pritiska i nadamo se dobrom ishodu. Ključ utakmice će biti naša individualna obrana na Omiću, Cobbsu, Blažiču…’ – rekao je Matej Bošnjak u najavi.

Utakmica se igra u petak, 04. travnja, s početkom u 18:00 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.