Košarkaši Cibone i Cedevite Junior otvaraju 28. kolo Favbet Premijer lige

U utorak, 02. travnja, u Košarkaškom centru Dražen Petrović, Cibona će ugostiti Cedevitu Junior, četvrtoplasiranu momčad lige. Važna je to utakmica za Vukove, koji bi pobjedom došli na korak da osiguraju treću poziciju uoči doigravanja.

‘Očekuje nas jako bitna utakmica, igramo s ekipom koja igra jako dobro u posljednje vrijeme, a pokazali su to pobjedom nad Dinamom. Ekipa je to koja najbolje trči u ligi, imaju najbolju energiju, jako su mladi, a tu imaju još i iskusne i jako kvalitetne strance kao što su Luke i Allen. Neće nam biti lako, ali vjerujem da ćemo, ako ispunimo plan za utakmicu kako u obrani tako i u napadu, doći do pobjede.’ – rekao je u najavi Dino Repeša.

Cedevita Junior nalazi se na omjeru od 18 pobjeda i devet poraza, dok je Cibona na 20 pobjeda i šest poraza. Što se tiče međusobnih susreta, Cibona je upisala pobjede u oba susreta, prvo rezultatom 78-68, pa onda i 82-70.

‘Nastavljamo s jakim ritmom, utakmica protiv Cedevite Junior će sigurno biti zahtjevna, ponajviše u energetskom smislu. Nismo imali previše vremena za odmor i pripremu, tako da moramo odigrati pametno, i sa što manje grešaka, pokušati doći do pobjede.’ – rekao je Ivan Majcunić.

Utakmica se igra u Košarkaškom centru Dražen Petrović, s početkom u 18:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.