Cibona i Šibenka na Baldekinu igraju zaostalu prvenstvenu utakmicu

Cibona će protiv Šibenke na Baldekinu u utorak, 09. travnja odraditi zaostalu utakmicu 25. kola FAVBET Premijer lige, a pobjedom bi i matematički osigurala minimalno treću poziciju uoči doigravanja. S druge strane, Šibenka traži pobjedu kojom bi ostala u borbi za plasman u doigravanje.

Dino Repeša u utakmici protiv Bosca pružio je mladim snagama odličnu minutažu, a istu bi mogli imati i u Šibeniku – ‘Nakon smjene trenera, očekujemo reakciju domaće ekipe koja će biti iznimno motivirana, jer pobjedom protiv nas približili bi se doigravanju. Mi nismo u idealnoj zdravstvenoj situaciji, ali vjerujem da će mlađi igrači koji će sigurno dobiti priliku pokazati se u što boljem izdanju te iskoristiti proširenu rotaciju s kojom ćemo nastupiti.’

Cibona je u nizu od četiri pobjede u domaćem prvenstvu, dok je s druge strane Šibenka u nizu od čak osam poraza. Situacija je to kojom su se ‘narančasti’ doveli u vrlo neugodnu poziciju iz gotovo sigurnog putnika u doigravanje do pozicije izvan doigravanja.

‘Sigurno je da za nas ovo neće biti lagana utakmica, pogotovo zbog naše zdravstvene situacije gdje je Radovčić pod upitnikom, ali nadamo se da će biti dobro. Ekipa Šibenke sigurno će biti motivirana pred domaćom publikom, zadnji put protiv njih smo odigrali dobru utakmicu, bili smo energetski na nivou i to moramo ponoviti ako želimo do pobjede’ – rekao je Ivan Perasović u najavi utakmice.

Utakmice se igra u utorak, 09. travnja, s početkom u 20:00 sati u Sportskoj dvorani Baldekin, uz prijenos na Sportskoj televiziji.