U sklopu 27. kola FAVBET Premijer lige, pred Cibonom je susret protiv petoplasiranog Dinama. 

Iza Vukova su dvije pobjede, ona protiv Splita u sklopu regionalne AdmiralBet ABA lige te ona u domaćem prvenstvu protiv Dubrovnika. Pet dana ekipa je skupa u Zagrebu, i sigurno je taj period značio puno i za odmor, ali i kvalitetnije uigravanje ekipe te pripremu utakmica.

‘Slijedi nam utakmica protiv ekipe koja je u zadnjih šest utakmica upisala pet pobjeda te igra sve bolje i bolje. Već smo dva puta ove sezone igrali s njima i oba puta slavili. Ono što je najbitnije u ovoj utakmici, moramo biti disciplinirani i pametni u oba smjera, jedino s takvim pristupom možemo doći do pobjede. Pozvao bih i naše navijače da nas dođu podržati, da uljepšaju atmosferu u Draženovom domu te da nam pomognu da dođemo do još jedne pobjede.’ – rekao je Dino Repeša, trener KK Cibona.

Dinamo je u posljednjem kolu poražen od Cedevite Junior u utakmici koja bi mogla odlučivati za četvrtu poziciju na kraju regularnog dijela, ali sigurno da Vukovima neće biti lako.

‘Dinamo je iskusna i kvalitetna ekipa, mi smo svjesni važnosti ove utakmice jer je Dinamo uz Cedevitu naš pratitelj na ljestvici. Moramo odigrati pametno, odgovoriti na njihovu čvrstoću i idemo u utakmicu s ciljem da upišemo još jednu važnu pobjedu.’ – rekao je Ivan Perasović.

Utakmica se igra u četvrtak, 28. ožujka, s početkom u 19:00 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović.