KK Kastav – KK Cibona 47-100

Pretkadeti Cibone nalaze se ovaj vikend u Kastvu gdje je započeo prvi turnir Prvenstva Hrvatske za pretkadete. Nakon neočekivanog poraza u petak od Kraljevice, ekipa Roka Anzulovića, iskupila se uvjerljivom pobjedom protiv domaće ekipe KK Kastav rezultatom 47-100. 

Bila je to jedna puno bolja utakmica pretkadeta Cibone nakon koje i trener Anzulović nije skrivao zadovoljstvo, pogotovo reakcijom svoje ekipe na jučerašnji poraz.

‘Prije svega čestitke mojim dečkima na pobjedi, ono na što sam iznimno ponosan je reakcija na jučerašnji dan nakon poraza koji nam nije sjeo. Pogreške koje smo imali protiv Kraljevice, danas su bile bolje, bez obzira na protivnika s druge strane, čestitke i Kastvu na fer i korektnoj borbi, ali prije svega, ponavljam, ponosan sam na tu reakciju nakon poraza. Okrećemo se idućim utakmicama, duga je sezona, a ono što je meni bitno – želim vidjeti njihov napredak iz dana u dan, iz treninga u trening. Samim time vjerujem da na kraju neće izostati i rezultat. Sutra imamo Novi Zagreb gdje ćemo se ponovno posebno pripremiti, i nadamo se nastavku dobrih utakmica.’ – rekao je trener KK Cibona, Roko Anzulović, po završetku susreta.

Cibona se sada okreće susretu protiv Novog Zagreba koji je na rasporedu u nedjelju, 14. siječnja, u 14:30 sati.