S današnjim danom, ponosno možemo istaknuti početak suradnje između Košarkaškog kluba Cibona i Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

U sklopu suradnje, studenti sveučilišta dobili su priliku stjecati svoje iskustvo radom u Košarkaškom klubu Cibona, a ono obuhvaća poslove vezane uz marketing i medije. Vjerujemo da studentima možemo pružiti jedinstvenu priliku da steknu neprocjenjivo iskustvo u jednom pozitivnom i kvalitetnom okruženju, da upoznaju košarku kao sport te se povežu s drugima. Isto tako, vjerujemo da će spoj energije, entuzijazma i stručnosti biti ključan za ostvarivanje zajedničkih ciljeva i postizanje izvrsnosti na svim područjima.
Ovaj početni period suradnje bit će vrijeme u kojem ćemo zajedno učiti, rasti i razvijati se, a cilj je da Košarkaški klub Cibona postane poželjno mjesto studentima za odrađivanje stručne prakse u budućnosti. Da Košarkaški klub Cibona i danas je poželjno mjesto, pokazao nam je ovaj prvi period u kojem je svoj interes iskazao velik broj studenata, a njih 14 od danas kreće na svoj put s nama.
Na ovaj način želimo postati primjer svima u Hrvatskoj te potaknuti i druge da krenu istim ili sličnim smjerom.
Nadamo se da će ova suradnja s Hrvatskim katoličkim sveučilištem biti početak dugoročnog partnerstva, a posebno zahvaljujemo pročelniku Sveučilišnog odjela za komunikologiju, gospodinu Danijelu Labašu koji je sve omogućio.
Radujemo se zajedničkom putovanju i izazovima koji nas očekuju!
Heja, heja!