U KC Dražen Petrović u sklopu 9. kola Jedinstvene kadetske lige mladi Vukovi ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv vršnjaka iz Zadra rezultatom 84:62 (26:21, 20:14, 18:17, 20:10).

Od samog početka Cibosi su stvorili rezultatsku prednost, te sa 46:35 odlaze na poluvrijeme. U posljednje dvije četvrtine Cibona održava razliku što rezultira konačnom sigurnom pobjedom koja nije dolazila u pitanje. U pobjedničkom sastavu bilo je čak pet igrača s dvoznamenkastim učinkom, što je svakako utjecalo i na konačni ishod ovoga dvoboja. Najefikasniji je, pak, bio Josipović iz poraženog sastava s 21 poenom.

KK Cibona U17: Prlić 17, Pavković 17, Ferdeber 14, Bandov 12, Žarković 11, Kurečić 7, Krizmanić 6, Šuto, Jakić, Grubić, Crnogorac

KK Zadar U17: Josipović 21, Torbarina 14, Perković 14, Bičić 6, Mirčeta 3, Mustać 2, Grbić 2, Ružić, Popović, Batur, Stojanov, Zdrilić

„Velika i bitna pobjeda protiv vjerojatno i najjače ekipe u kadetskom uzrastu. Iako su igrali bez svog najboljeg igrača, još uvijek je to iznimno kvalitetna momčad. Uspjeli smo nadoknaditi zaostatak iz Zadra i ovo je prava nagrada za dečke koji su odigrali pravu timsku utakmicu. To nam je pokazatelj kako trebamo raditi i igrati i ubuduće“, ističe Marjan Bagarić, trener kadeta Cibone.

„Čestitam svom kolegi i igračima Cibone na zasluženoj pobjedi. Danas su bili bolji od nas jer smo imali previše izgubljenih lopti, a protivniku smo dopustili i puno skokova pod oba obruča. No, ostaje još puno utakmica do kraja sezone i vjerujem da ćemo, uz kvalitetan rad na treninzima, ostvariti planirano“, rekao je trener Zadra Marko Selin.