Bit će ovo peta utakmica u svega 12 dana za izabranike Josipa Sesara. Sada u sklopu 18. kola AdmiralBet ABA lige gostuju u Čačku gdje će snage odmjeriti s KK Borac Mozzart. Susret je na rasporedu u ponedjeljak, 6. veljače, s početkom u 18 sati.

Košarkaši Borca trenutno drže 11. mjesto ligaške ljestvice s 21 osvojenim bodom dok je Cibona desetoplasirana s dva boda više. Mijatovićevi igrači imaju omjer od 4 pobjede i 13 poraza. Zanimljivo, triput su slavili na domaćem parketu, a samo su u Skopju uspjeli još doći do dva boda. Ova utakmica važna je za oba sastava, odnosno pobjeda im je gotovo pa imperativ.

“Očekuje nas težak dvoboj protiv Borca koji je značajno poboljšao igru u drugom dijelu prvenstva. Mi smo u zadnje vrijeme imali dosta oscilacija i pokušavamo se vratiti u dobru formu. Trebamo staviti utakmicu u naš ritam, odigrati obranu u visokom intenzitetu i ne dozvoliti domaćinu otvorene šuteve za tri poena jer su momčad koja živi na tim pogođenim tricama”, analizirao je Cibonin trener Josip Sesar sljedećeg protivnika.

Šef stručnog stožera na raspolaganju će imati kompletan kadar koji će se u Čačak zaputiti nakon Šibenika gdje su sinoć igrali u domaćem prvenstvu.

“Trenutno smo u zahtjevnom ritmu, ali moramo ostati fokusirani. Borac je kvalitetna ekipa, a pogotovo odlična na svom terenu. Nama je svaka utakmica bitna, ova posebno. Cilj nam je pobijediti”, zaključio je Ivan Perasović, prvotimac Vukova.