U srijedu nas očekuje pravi spektakl u Košarkaškom centru Dražen Petrović! Igrači Cibone i Splita odmjerit će snage po treći put ove sezone, ovaj put u okviru osmine finala Kupa, a navijači mogu osvojiti besplatne ulaznice u našoj nagradnoj igri. Zaigraj, dođi i podrži Vukove u ovom dvoboju!

U prosincu je došao red i na drugi dio Kupa Krešimir Ćosić, a ždrijeb baš i nije bio naklonjen Cibosima pa ih je spojio s velikim rivalom iz Splita. Teška je utakmica pred igračima Josipa Sesara koji su ujedno i branitelji naslova. No, uz podršku s tribina njegova momčad vjeruje u uspjeh!

Kako bismo podržali igrače u što većem broju, organiziramo nagradnu igru u kojoj mogu svi sudjelovati i osvojiti besplatne ulaznice za ovaj dvoboj. Sve što morate napraviti jest fotografirati se kraj Ciboninog grafita u gradu ili sa svojim navijačkim rekvizitima te poslati to na naše službene profile na Facebooku ili Instagramu. Svi koji to učine osvojit će ulaznicu za utakmicu koja je na rasporedu u srijedu od 18 sati.

Pobjednici osmine finala plasiraju se izravno u završnicu, odnosno u Final Eight Kupa. Vukovi brane naslov, a do sada se pokazalo da su na krilima domaće publike gotovo pa nezaustavljivi. Dođi i budi naš šesti igrač, Cibona te treba!