Budućnost VOLI je slavila pred svojim navijačima u Podgorici, svladavši Cibonu u AdmiralBet ABA ligi s 97:76 (24:25, 24:25, 23:12, 26:14). Domaćin je poveo sa 7:0, no Zagrepčani su od 7. minute došli u prednost koju dugo nisu ispuštali. Odličan je pritom bio Radovčić, kvalitetna rješenja u napadu imao je i Aranitović, pa su Vukovi na poluvremenu vodili sa 50:48. I bili su gosti u plusu sve do same završnice treće četvrtine kada su Podgoričani preuzeli stvari u svoje ruke i taj dio susreta riješili u svoju korist s 23:12. Nastavila je Budućnost i u završnih deset minuta u istom ritmu, predvođena odličnim Lazićem koji je odigrao svoju najbolju utakmicu ove sezone. Tako je crnogorska momčad opravdala velika očekivanja u ovome dvoboju, a Cibosi su dugo vremena bili sasvim ravnopravan suparnik, da bi u konačnici ipak posustali, pa je domaćin došao do ipak previsoke pobjede. Lazić je, inače, bio najučinkovitiji na parketu s 27 poena, Bell-Haynes je ubacio 17 koševa uz 5 asistencija, Popović je dodao 15 poena dok je Kaba skupio 8 skokova. U redovima Cibone Ljubičić je bio najefikasniji sa 16 koševa, Kapusta je postigao 12 i ostvario 6 asistencija, isti je broj poena zabio Aranitović uz 6 skokova, a Radovčić je svoju minutažu obilježio sa 6 točnih proigravanja. Dodajmo da je među Sesarovim izabranicima debitirao iskusni Vuković koji bi u nastavku sezone trebao donijeti dosta dobrih stvari svojim novim suigračima.

Josip Sesar, trener Cibone:

„Samo ću kratko pregledati statistiku – imali smo 19 asistencija, oni 16. Imali smo 36 skokova, od toga 14 u napadu, znači da smo značajno popravili i taj aspekt igre. Međutim, očigledno nismo bili dovoljno agresivni. Šutirali smo samo devet slobodnih bacanja za razliku od Budućnosti koja ih je imala 24 i pokazala agresivnost prema košu. Cijelo vrijeme su napadali, lako zabijali i tu se izgleda nismo uspjeli snaći. Čestitam svima. Mislim da smo igrali dobru utakmicu tamo negdje do 28. minute, poslije toga smo jednostavno stali. Smatram da ova momčad može još i ljepše, svakako i bolje.“

Vladimir Jovanović, trener Budućnosti:

„Nije ovo bila lagana utakmica. Definitivno je došla u nezgodnom trenutku za nas s obzirom na situaciju s ozljedama koju imamo. U međuvremenu su nas stigli i neki virusi i crijevna viroza, što se odrazilo na igru. Vidio se nedostatak pravog inteziteta koji nam je prijeko potreban da bismo kod kuće igrali protiv suparnika kao što je Cibona. Dugo sam tražio pet igrača koji su spremni igrati intenzivno, pogotovo u obrani, a zbog toga smo bili slabiji u prvom poluvremenu za razliku od preostale dvije četvrtine“.