U sklopu četvrtog kola HT Premijer lige košarkaši Cibone će u petak odmjeriti snage s KK Dinamo Zagreb. Susret je na rasporedu od 17 sati.

Cibosi su u dobrom ritmu, a nakon pobjede nad Cedevitom Junior u prošlom kolu, želja je upisati dva boda i u ogledu s Dinamom koji je trenutno trećeplasirana ekipa prvenstva. Trener Vukova, Josip Sesar, svjestan je kvalitete sljedećeg protivnika:

– Očekuje nas protivnik koji je novi u ligi, momčad koja je sastavljena od iskusnih igrača koji su pomogli Dinamu da uđe u Premijer ligu i onih koji su ju i prije igrali. Napravili smo skauting i vidjeli kako igraju. Do sada su odigrali tri dobre utakmice, nezgodan su protivnik. Međutim, u ovom ritmu u kojem smo, moramo odigrati energično i pokušati prelomiti utakmicu što je prije moguće. Što se tiče samog rostera, i dalje smo na devet igrača. Možda ćemo morati malo raspodijeliti minutažu – ne da bismo podcijenili protivnika, već da bismo izdržali ovaj ritam jer nas već u nedjelju u podne očekuje novi suparnik u ABA ligi, najavljuje strateg Cibosa.

Gradski dvoboj najavio je i igrač Cibone, Nikola Malešević:

– Očekuje nas jedna nezgodna utakmica. Ovaj tjedan smo dobro trenirali, analizirali smo Dinamo i znamo njihove prednosti i mane. Njihove mane ćemo pokušati iskoristiti, a naše prednosti pak pretvoriti u lake poene u napadu. U obrani moramo zaustaviti njihove glavne igrače, i to nam je jedan od ciljeva za ovu utakmicu. Nadam se pobjedi i želio bih pozvati sve navijače da nas dođu podržati u što većem broju jer nam njihova podrška mnogo znači. Uz njihovu podršku možemo rasti iz utakmice u utakmicu i igrati još bolje, zaključuje krilo Vukova.

Cibona i Dinamo u Draženovom domu – najbolji poziv navijačima. Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr ili na blagajni dvorane KC Dražen Petrović prije susreta. Dobra vijest za navijače je svakako i prodaja godišnjih ulaznica koje vas u petak od 15 do 17:30 sati također očekuju na blagajni. Heja, heja Cibosi!