Nakon jučerašnje odlične utakmice i pobjede nad Zadrom, Cibosi su već jutros krenuli put Podgorice gdje će u drugom kolu AdmiralBet ABA Lige gostovati kod KK SC Derby. Osim Blaža Mesičeka i Svena Smajlagića čiji povratak na parket još moramo pričekati, svi Vukovi su zdravi.

Nastavljamo sa zgusnutim rasporedom utakmica. Gostujemo kod mlade i jako talentirane momčadi koja igra atraktivnu, brzu košarku i koja ima sjajnog stručnjaka na klupi koji je i prošle sezone napravio zapažen rezultat. Mi ćemo napraviti dobru pripremu i pokušati odgovoriti na njihovu individualnu kvalitetu na bekovskim pozicijama. Bit će nam potrebna energija i kontrola ritma utakmice no pobjedom protiv Zadra poraslo nam je samopouzdanje pa se nadam da ćemo to prenijeti i na ovaj susret, rekao je Sesar najavljujući sutrašnju utakmicu.

Iskusni Bundović dodao je: Nakon dobre partije protiv Zadra i prve ovosezonske pobjede želja nam je doći i do prve pobjede u AdmiralBet ABA ligi. Uvjeren sam da ćemo na današnjem treningu napraviti dobru pripremu za Studentski centar pa, uz borbenost koju smo pokazali jučer, sutra možemo doći do pozitivnog rezultata.

Utakmica je na rasporedu sutra u 17 sati.