U drugom kolu HT Premijer lige košarkaši Cibone na domaćem će terenu ugostiti momčad Zadra. Utakmica u Košarkaškom centru Dražen Petrović na rasporedu je u petak, 7. rujna s početkom u 18 sati.

Košarkaši Zadra u Zagreb stižu na krilima dvije pobjede, čega je svjestan i trener Josip Sesar, no priželjkuje pobjedu na domaćem terenu: Imamo težak raspored. Nakon gostovanja u Splitu igrali smo protiv Partizana, a sada u trećoj utakmici dočekujemo Zadar. I jedna i druga momčad dosta su izmijenjene u odnosu na prošlu sezonu. Mi imamo 12 novih igrača, a i u Zadru je ostalo možda dva igrača od prošle sezone. Puno je nepoznanica, međutim pripremit ćemo se najbolje što možemo i odigrati dobru utakmicu, ističe Sesar.

Što se tiče igrača na koje Sesar može računati, izvan zapisnika su samo Blaž Mesiček i Sven Smajlagić, a ostali će spremni dočekati sutrašnji ogled. Pred sutrašnji susret Ivan Majcunić biranim riječima govori o sljedećem protivniku: Zapao nas je dosta nezgodan raspored na početku hrvatskog prvenstva. Očekuje nas još jedan derbi i najjači protivnik poslije Splita. Oni su dosta dobro krenuli u sezonu. Vidjelo se po njihove prve dvije utakmice da su u dobrom ritmu, što ne iznenađuje s obzirom da su rano krenuli s pripremama. Na domaćem smo terenu, dati ćemo sve od sebe i probati doći do prve pobjede ove sezone – nema izgovora, zaključuje Majcunić.

Domaći teren, dobar protivnik i zanimljiva utakmica, najbolji poziv navijačima u Draženov dom. Heja, heja Cibosi!

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr ili na dan utakmice na blagajni KC D. Petrović od 15:00 sati.

Foto: Marin Sušić