Košarkaši Cibone u nedjelju, 09. siječnja, igraju 15. kolo AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Mega Mozzart. Utakmica se igra u ranijem terminu, točno u podne, uz prijenos na Arenasport kanalu. Vukovi i ekipa Mege su dvije najmlađe ekipe u ligi koje su pružile u Zagrebu jednu odličnu utakmicu te se isto očekuje i u uzvratu.

Trener Cibone Vladimir Jovanović: “Ekipe Cibone i Mege su najmlađe i najtalentiranije u ABA ligi. Oni su imali nažalost velikih problema sa COVID-19 i nisu igrali nekoliko utakmica. Želim svom kolegi da ovo bude posljednja pauza ove vrste i da će moći normalno raditi svoj posao. Ipak se nadam da će ove dvije mlade ekipe prezentirati dobru i kvalitetnu košarku. Mi imamo plan kako želimo igrati i potruditi ćemo se da tako i bude.”

Jakov Mustapić je dao svoju najavu: “Čeka nas jedna teška utakmica protiv Mege. Na svom parketu su pobijedili Cedevitu i Budućnost koje su jedne od najboljih ekipa lige. Mi smo im nanijeli poraz u prvom dijelu sezone, u kojem su nam dopustili da se vratimo u utakmicu i sigurno da će biti motivirani. Mladi su i poletni te fizički čvrsti, ali mi ako im odgovorimo u tim segmentima igre možemo loviti pozitivan rezultat.”

#HejaHejaCibosi