Košarkaši Cibone u utorak, 28. prosinca od 19 sati, odigrati će utakmicu 13. kola AdmiralBet ABA lige protiv KK Cedevita Olimpija. Utakmica se igra u Draženovom domu te ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr i na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Prijenos možete pratiti na ArenaSport kanalu. Ovom utakmicom Vukovi će zaključiti kalendarsku godinu te pozivaju sve navijače da ih dođu podržati u što većem broju. Ulaz u dvoranu moguć je isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu.

Svoju najavu sa nama je podijelio trener Vladimir Jovanović: “U goste nam dolazi odlična ekipa Cedevita Olimpije. Oni su promijenili nekoliko igrača, odradili svojevrsnu doselekciju, došli su igrači s NBA i Euroligaškim iskustvom. Sigurno da njihove posljednje pobjede protiv Partizana i Valencije u gostima nisu slučajnost, nego samo potvrda da su s razlogom jedni od favorita za naslov. S druge strane, mi želimo ovu kalendarsku godinu završiti u dobrom raspoloženju pa tako i unatoč nekim ozlijedama ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu.”

Nakon trenera sa nama je razgovarao i Toni Nakić: “Igramo protiv Cedevita Olimpije koja se u zadnje vrijeme dosta pojačala. Igraju u odličnoj formi, s puno tranzicije i jako brzo. Imaju tu individualnu kvalitetu, ali mislim da mi kao ekipa moramo na to odgovoriti igrati timski te pokušati iznenaditi.”

#HejaHejaCibosi