Cibosi su u Sportskoj dvorani Marino Cvetković bili bolji od ekipe talijanskog Pesara sa uvjerljivih 80-51.

U odličnoj utakmici kod Vukova su bili najbolji Danko Branković (6sk, 3as) i Amar Gegić (3sk, 3as) sa 12 poena, Krešimir Radovčić (3sk, 6as) dodao je 11, dok je Nathan Reuvers (4sk) ubacio 10 poena.

Danko Branković zasluženo je proglašen za MVP-a nakon odlične igre u obje utakmice te je upao i u najbolju petorku turnira gdje mu se pridružio Nathan Reuvers.

Vladimir Jovanović, trener Cibone:

Odigrali smo dobre dvije pripremne utakmice koje su nam apsolutno pokazale što možemo i na čemu još trebamo raditi. Trebamo zadržati dobre stvari u našoj igri i raditi na onim lošima, puno rada je pred nama iako to stalno ponavljam. Ovo sve treba biti jedan veliki motiv i pokazatelj ekipi kako se rad isplati. Na kraju želim čestitati momcima na rezultatu i idemo dalje.

Danko Branković (MVP), igrač Cibone:

Osjećam se izvrsno, ovo je prvi put u mom životu da sam upao u najbolju petorku i da sam proglašen za MVP-a. Mi smo ekipa koja radi, trči i grize i to nam se isplatilo. Ovo nam treba biti pokazatelj kojim putem trebamo ići i da se rad i trening isplati.  Moramo poraditi na otvaranju utakmica da ne moramo kasnije stizati rezultat te se nadam da ćemo biti sve bolji. Također želim zahvaliti treneru i ekipi jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće.

 

#HejaHejaCibosi