Selekcije omladinskog pogona U13, U15 i U17 treniraju svakodnevno pod Tornjem, kao i jedan dio U19 dok je drugi dio priključen seniorima.

Selekcija U13 će odigrati još dva kola 1. lige. U predzadnjem kolu će igrati protiv Pešče, a 30. lipnja protiv Cedevite Junior koju su svladali u prvom dijelu na gostovanju. To će kolo biti naročito zanimljivo jer će pobjednik nominalno biti prvak Zagreba u ovakvim uvjetima skraćenog i zaustavljenog prvenstva.

Selekcija U15 koja igra 2. pretkadetsku ligu danas će gostovati u Gorici u 21.10 h, a nakon te utakmice će se znati i s kim će se i kad igrati za plasman od 1. – 4. mjesta.

Nastavak prvenstva u ovom obimu napravljen je da djeca odigraju barem neke utakmice nakon duže stanke. Sva su djeca i za vrijeme stanke trenirala po programima koja su dobivala online tako da je povratak na teren prošao bezbolno. Vrijeme u svakodnevnom radu koristimo za naglasak na tehnici košarkaške igre i drugim elementima, kao i za pripremu za sezonu 2020./2021. za koju sada imamo vremena uz manjak utakmica i natjecanja. Zaželjeli su se utakmica i zapravo svi željno iščekujemo prvo podbacivanje lopte!, rekao je trener Ante Samac.

Sve 4 selekcije će biti u punom pogonu do 18. srpnja, a ponovno okupljanje je predviđeno nakon 15. kolovoza.

#hejahejacibosi