U 6. kolu ABA lige košarkaši Cibone izgubili su u Podgorici od Budućnosti VOLI rezultatom 87-64.

Kod Cibone je najraspoloženiji bio Filip Bundović koji je zabio 17 koševa, pratili su ga Josip Bilinovac sa 15 i Ivan Novačić sa 9 poena.

Ivan Velić, trener Cibone:

Čestitam ekipi Budućnosti na zasluženoj pobjedi, vidi se da su puno kvalitetnija ekipa od nas. To su pokazali u drugoj četvrtini gdje su nas izdominirali. Naša reakcija u drugoj četvrtini bila je izrazito loša, napadački i obrambeno. Tu su nas iskažnjavali i praktički rješili utakmicu. Drugo je poluvrijeme zatim manje-više bilo odrađivanje posla.

Petar Mijović, trener Budućnosti VOLI:

Dobro smo ušli u meč. Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro, pogotovo drugu četvrtinu. Potpuno zaslužena pobjeda koja nas drži u vrhu ABA lige. Daje nam mirnoću da ekipa još više raste i da budemo tvrd orah svim ekipama. I pored teških poraza koje smo imali i u Turskoj i protiv Unicaje, sudjelovanje u jačoj ligi nam uzme energiju, ali kvalitetu ekipe podiže na veći nivo.

BUDUĆNOST VOLI – CIBONA 87-64 (26-18, 25-8, 18-21, 18-17)

BUDUĆNOST VOLI – CIBONA KOMPLETNA STATISTIKA

Za Cibonu slijede dvije domaće utakmice. U četvrtak, 14.11. u Zagreb stiže Sonik Puntamika dok u ponedjeljak, 18.11. pod ‘Toranj’ stiže Krka.

#hejahejacibosi

FOTO: Budućnost VOLI