7. kolo ABA Lige donosi nam derbi kola s Partizanom i Cibonom u glavnim ulogama.

Gledajući ukupne dvoboja ova dva tima, Partizan vodi u pobjedama s omjerom 25:10, no Cibosi o porazu ne razmišljaju:

Ivan Velić, trener Cibone:

„Zdravstveno smo u redu i nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz dobrih igara i protiv Partizana. Znamo što nam je donijelo dobar rezultat- način na koji smo igrali, jedna timska igra i obrambeno i napadački i jedino se tako možemo suprostaviti jednoj jakoj ekipi koja će biti nošena velikim brojem navijača i nadam se da će igrači naći inspiraciju u jednoj takvoj atmosferi. Gušt je igrati utakmice pred punim tribinama i to će nam biti podstreh da odigramo jednu pravu mušku utakmicu.

O protivniku…

Što se tiče Partizana, imamo taj jedan problem što su tek dvije utakmice s novim trenerom, neke su stvari mijenjali a nije dovoljno velik uzorak da možemo neke stvari detaljnije pripremiti, no, nećemo se puno osvrtati na njih već ćemo gledati da mi budemo na maksimalnoj razini koliko je to moguće, da bi došli do još jednog dobrog rezultata.”

Ivan Novačić, igrač Cibone:

„U dobrom smo ritmu, idemo u Beograd rasterećeni. Njima će biti veliki presing pošto igraju doma s novim trenerom, bit će i dobra atmosfera. Oni su dosta agresivni i ako se budemo držali u egalu cijelu utakmicu u zadnje 2-3 minute može biti svega.“

Utakmica se igra u subotu, 10.11.  u 19:00 sati u Dvorani Aleksandar Nikolić s TV prijenosom na Areni sport 1.