Košarkaši Cibone sudjelovat će na Završnom turniru Kupa Hrvatske “Krešimir Ćosić” koji će se održati u Zadru od 14.-17.veljače 2018 godine.

U četvrtzavršnici koja je na rasporedu u četvrtak, 15. veljače u 17 sati Cibona će igrati protiv Škrljeva uz izravan prijenos na Arena sportu.

Cibosi su imali težak put do četvrtfinala. U osmini finala gostovali su kod uvijek neugodnog Splita, a trener Ante Nazor vrlo je oprezan uoči utakmice koja slijedi.

” Pred nama je kup natjecanje i sav fokus usmjeren je na prvu utakmicu protiv Škrljeva. Kup je takvo natjecanje gdje su moguća iznenađenja i zato moramo biti maksimalno motivirani i usmjereni na tu utakmicu. Protivnika izuzetno respektiramo. Možda je ovo i najbolja ekipa od svih iz hrvatske lige koje sudjeluju u završnici”, izjavio je Ante Nazor uoči četvrtfinalnog dvoboja protiv Škrljeva.

“Moramo se od početka postaviti na terenu, borbeno i koncentrirano te nastojati utakmicu iskontrolirati što je prije moguće. O daljnjem tijeku utakmica ćemo razmišljati poslije. Nadam se da ćemo što dulje ostati u igri za trofej”, zaključio je trener Nazor koji će put Zadra u punom sastavu.

Jedan od najiskusnijih i najefikasnijih Vukova Luka Žorić pred kup utakmicu sa Škrljevom:

” Škrljevo je ekipa koja igra ove sezone jako dobro. Imaju dobre rezultate. Moram se spremiti i odigrati dobru utakmicu te dati sve od sebe da prođemo u polufinale Kupa. Neće bit lagano, no mislim da smo ipak blagi favoriti u ovoj utakmici.”

Ostali parovi četvrtzavršnice sastat će se 14.veljače Zagreb – Cedevita i GKK Šibenik – Zabok, dok će domaćin Zadar igrati protiv Sonik-Puntamike 15.veljače u 19.30.

Poluzavršnica na rasporedu je 16. veljače, a završnica će se igrati u subotu, 17.veljače u 18:00 sati.