Košarkaši Cibone u 15. kolu ABA lige gostuju kod gradskog rivala Cedevite. Vukovi love priliku da dođu do novih ovosezonskih bodova u regionalnom natjecanju. U sastavu se očekuje i novo pojačanje Aaron Geraamipoor.

Trener Cibone Ante Nazor bio je zadovoljan predstavom svojih igrača u domaćem prvenstvu protiv Cedevite te očekuje da će njegova momčad ponoviti dobru igru iz zadnjeg međusobnog dvoboja.

“Gradski derbi u kojem smo do sada imali jednu pobjedu i jedan poraz. Ostaje žal za onom zadnjom utakmicom u domaćem prvenstvu koju nismo dobili, a kontrolirali smo susret gotovo 35 minuta. U zadnjih 5 minuta izgubili smo devet posjeda. Ni dan danas ne znam da li smo našom greškom izgubili tu utakmicu ili je Cedevita dobila svojom kvalitetom”, izjavio je Ante Nazor uoči gradskog derbija.

” Nadam se da će mi ova utakmica otvoriti oči da doznam razlog zbog kojeg smo izgubili posljednji dvoboj s Cedevitom”, zaključio je za kraj prvi strateg Cibosa.

“Čeka nas jedna teška utakmica. Dva puta smo igrali ove sezone i oba puta smo pokazali dobru igru. Posljednju utakmicu smo igrali odlično 35 minuta, na kraju smo neobjašnjivo pali u zadnjih 5 minuta i izgubili susret. Znamo se dobro i znamo što možemo očekivati. Nama bi pobjeda puno značila jer bismo se tako priključili borbi za playoff i zato idemo pobijediti” , istaknuo je Cibonin igrač Domagoj Bošnjak.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 6. siječnja u 17 sati u Domu sportova uz direktan prijenos na Arenasportu.