Košarkaši Cibone već sutra igraju novu utakmicu u gostima u kod Igokee. Utakmica 9.kola ABA lige na rasporedu je 19. studenog u 17 sati u sportskoj dvorani Laktaši.

Cibonin trener Ante Nazor započeo je svoj mandat na klupi Vukova pobjedom protiv Vrijednosnica Osijek u 7. kolu HT Premijer lige. Želja je nastaviti pobjednički niz iako je svjestan da je pred njegovom momčadi težak zadatak.

“Čeka nas neugodan protivnik i jedna tvrda utakmica. Moramo se dobro pripremiti. Imamo samo jedan dan za pripremu jer smo u petak igrali utakmicu protiv Osijeka u domaćoj ligi “, kazao je Nazor uoči utakmice protiv Igokee.

Utakmica sa Osijekom nam je dala naslutiti, pogtovo period treće četvrtine, kako se trebamo ponašati na terenu te kako trebamo izgledati u obrani i biti strpljivi u napadu. ”, istaknuo je Cibonin trener i nastavio:

” To je formula s kojom se trebamo suprotstaviti protivniku. Mi tražimo svoju šansu, moramo igrati otvoreno i ići na pobjedu. Trebamo maksimalno borbeno i angažirano pristupiti ovoj utakmici”, zaključio je strateg Vukova.

Cibonin Amerikanac Cleveland Melvin uoči novog gostovanja u regionalnoj ligi:

“Pred nama je teška utakmica na gostujućem terenu protiv odlične ekipe Igokee. Pripremili smo se, znamo njihove dobre i loše strane. Moramo se držati dogovora i odigrati najbolje što možemo.”

Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Arena sportu.