Košarkaši Cibone ovog vikenda gostuju u Beogradu kod momčadi FMP u 7. kolu ABA lige.
Vukovi će u punom sastavu na put, a trener Slobodan Subotić očekuje da će njegova momčad ponoviti dobru igru iz Skopja.

“Ne bih se htio ponavljati, ali ove godine je tako, nema lakog protivnika ni doma ni vani. Protiv FMP-a smo igrali u Baru i tamo su nas dobro ‘isprašili’, 20 razlike. Govorimo o kvalitetnoj momčadi, to je u biti druga momčad Crvene Zvezde. Imaju dosta dobrih igrača i treba se maksimalno potruditi ako mislimo ponoviti onaj rezultat ili igru iz Skopja,” kazao je Subotić uoči susreta u Beogradu.

“Ako želiš računati na bolji plasman u ligi moraš pobijeđivati i na strani. Mi smo to uspijeli jednom, a nadam se da ćemo imati priliku to ponoviti i u Beogradu. Idemo spremni, trenirali smo dobro. Tomas i Žorić su u punom treningu i očekujem dobar rezultata” istaknuo je Cibonin trener.

Kapetan Cibone Marin Rozić vjeruje u pozitivan ishod svoje momčadi u Beogradu:

“Nakon poraza od Partizana želimo što prije doći do pobjede. Idemo kod ekipe koja je mlada, igra brzo i agresivno, upravo ono što se pokazalo da nama ne odgovara. Mi smo se spremili, imali smo vremena za dobar skauting i pripremu te idemo tamo po pobjedu. Nalazimo se u turbulentnom razdoblju u kojem igrači dolaze i odlaze pa sve to zajedno nije lako posložiti, ali trudimo se i vjerujem u pozitivan ishod u Beogradu.”

Utakmica je na rasporedu u subotu, 4.studenog u 17.00 sati uz direktan prijenos na Arena Sportu.