Ispred nas je dugačka sezona, raspored je gust, utakmica je mnogo. ABA Ligu otvaramo u nedjelju protiv Igokee u gostima, a prvi ispit na domaćem terenu polažemo već u utorak, 4. listopada u 21 sat, protiv crnogorskog Mornara.

Bez obzira na gust raspored koji nas čeka, Vukovi će sudjelovati u niz kampanja kako bi nastojali razviti svijest o nizu problema s kojim se susreće naše društvo.

U suradnji s našim partnerom Poliklinikom Medikol, Vukovi će se već na početku sezone priključiti humanitarnoj kampanji „Ružičasti listopad“.

Cilj kampanje je osvijestiti žene o važnosti pregleda i prevencije bolesti raka dojke od koje svake godine u Hrvatskoj oboli oko 2500 žena.

Kroz mjesec listopad u Zagrebu će se održati niz događanja i aktivnosti s ciljem upozorenja na važnost redovitih samopregleda i kontrola uz suradnju s Hrvatskim forumom protiv raka dojke Europa Donna Zagreb, Hrvatskim senološkim društvom i HZJZ-om.  U svrhu toga mjesec listopad će obilježiti niz događanja. U Zagrebu i nekoliko ostalih gradova 3. listopada obilježit će Dan ružičaste vrpce, a 15.listopada Dan zdravih dojki.

Vukovi će tako u suradnji s Poliklinikom Medikol tijekom mjeseca listopad organizirati brojne akcije, pogotovo za svoje vjerne navijačice, sve kako bi ih dodatno osvijestili o ovoj teškoj bolesti.

Budite i vi dio ove priče. Pridružite nam se već u utorak kada dočekujemo ekipu Mornar.