Danas je u Ciboninom tornju održana prva konferencija za medije povodom otvaranje sezone.

U utorak, u 21 sat, na domaćem terenu nas očekuje utakmica protiv crnogorskog Mornara.

„ Očekuje nas vrlo nezgodna utakmica nakon pobjede u gostima protiv Igokee, utakmica koja nam je bila jako bitna zbog dobrog otvaranja sezone. U ovom ludom ritmu koji nam dolazi već sutra nas očekuje utakmica protiv Mornara. Radi se o jednoj atipičnoj ekipi, s 4 dobra Amerikanca, imaju dosta dobru igru i individualnu kvalitetu. U odigranim utakmicama su pokazali kako posjeduju kvalitetu i  sigurno nam neće biti lako. Ovim putem bih pozvao sve navijače  da dođu sutra u Draženov dom i podrže nas na otvaranju sezone. Zasigurno će imati dosta toga za vidjet. Uz maksimalni pristup, energiju i dobru obranu možemo se nadati dobroj igri i na kraju pobjedi“ izjavio je trener Damir Mulaomerović uoči susreta protiv Mornara

Utakmicu koja je pred nama komentirao je i Željko Šakić, koji je odigrao odličnu partiju protiv Igokee i ubacio 18 koševa „Nakon vrlo bitnog prvog kola i naše prve pobjede protiv Igokee čeka nas već sutra nova utakmica na domaćem terenu protiv Mornara. Vrlo dobra ekipa s individualnim kvalitetama što su i pokazali u do sada odigranim utakmicama. Ukoliko se držimo naše igre i dogovora te ponovimo dobru obranu kao u nedjelju možemo se nadati pobjedi. Pozvao bih sve navijače sutra u 9 sati da napune dom Dražena Petrovića i budu uz nas u našoj prvoj domaćoj utakmici“.

Ulaznice za sutrašnji susret možete kupiti na blagajni KC Dražen Petrović u utorak od 14 sati po cijeni već od 10kn. Idemo zajedno u novu sezonu!