Nakon dva abaligaška gostovanja sutra slijedi drugo kolo A-1 Lige također u gostima. Vukove će ugostiti KK Vrijednosnice Osijek.

Čeka nas teško gostovanje u Osijeku. Protivnici su u prošlom kolu odnijeli pobjedu u gostima kod Zaboka no svakako idemo pobijediti. Mladi smo i pokušat ćemo svojom agresivnošću steći prednost te pobijediti, rekao je Domagoj Bošnjak uoči sutrašnjeg susreta.

Utakmicu je najavio i trener Ivica Burić: Idemo u Osijek nakon prvog kola u kojem smo pobijedili Hermes. Svi znamo da do početka Champions lige igramo na dva fronta, ABA Ligu i hrvatsko prvenstvo. Iz Beograda i Skopja vraćamo se s jednim porazom i jednom pobjedom. Dobro smo odigrali prvo kolo domaće lige i ne smijemo se opustiti. Moramo Osijek shvatiti kao ozbiljnog protivnika te odigrati vrlo dobru obranu. Dati ćemo sve od sebe da sutra pobijedimo ekipu koja u rosteru ima dva vrlo dobra Amerikanca.

Žižić, Šakić, Rozić, Joksimović i ozlijeđeni Šiško ostaju u Zagrebu dok ostatak ekipe sutra ujutro putuje za Osijek. Utakmica se igra u 19 sati.