Danas je Cibona u sklopu predstavljanja nove sezone na Cvijetnom trgu ogranizirala druženje s navijačima u suradnji sa sponzorima.

Uz brojne nagradne igre, animacije crtanje grafita s vjernim Ciboninim navijačima Smogovcima te Malim sportašima posjetitelji su imali priliku vidjeti i upoznati nova pojačanja među kojima su Paolo Marinelli, Andrija Ćorić, Domagoj Samac, Domagoj Bošnjak. Momčad je osnažena i na poziciji playmakera koju preuzima Elijah Johnson, a najveće je pojačanje svakako ostanak u Ciboni  još godinu dana Ante Tonija Žižića,ali i čuti planove za nadolazeću sezonu u kojoj Vukove očekuju tri paralelna natjecanja, ABA liga, A1 liga te Basketball Champions liga.

Također, predstavljen je i nastavak uspješne suradnje KK Cibona s Poliklinikom Medikol, a ugovore o suradnji u novoj sezoni razmijenili su ravnateljica Poliklinike Medikol Ivanka Trstenjak Rajković i direktor KK Cibona Domagoj Čavlović.

“Drago mi je što vam mogu predstaviti novu momčad i planove za novu sezonu, a u vidu toga htio bih vam predstaviti novo pojačanje na poziciji sportskog direktora Cibone, legendu kluba, Andriju Žižića”, rekao je Aco Petrović.

Kapetan Marin Rozić također je pozvao sve navijače da podrže Vukove: “Ove sezone imamo jako dobru ekipu nadamo se da ćemo napraviti velike stvari.”