Cibona u srijedu u drugoj finalnoj utakmici u Draženovom domu dočekuje Cedevitu u 20:50 sati.

Nakon jednog dana pauze, Vukovi će nastojati izjednačiti seriju iako im ne ide u prilog što su se neki igrači ozlijedili, što brine trenera Damira Mulaomerovića.

“Nakon zaslužene pobjede Cedevite, ne ide nam u prilog jer smo načeti ozljedama. Nakon naporne utakmice, probat ćemo se regenerirati i vidjeti tko bude mogao fizički istrpjeti taj dio. Nova utakmica, nova priča”, rekao je Mula.

Još jednom je naglasio kako je Cedevita imala prednost duže klupe te dodao kako su utakmicu prelomili u jednoj četvrtini zbog nedovoljne koncentracije Cibosa.

“Pokušat ćemo se sutra složiti i što više odmoriti da pružimo dobru igru u našoj dvorani i ako budemo u prilici – pobijediti. Pokazalo se da je Cedevita bolja zbog dužine klupe, zbog čega su u prednosti. Prelomili su utakmicu u jednoj četvrtini. Falilo nam je malo koncentracije i možda još jedan igrač više da je bio raspoložen. Ipak, nemam što zamjeriti svojim igračima. Probat ćemo se malo reorganizirati i popraviti stvari koje nisu bile dobre”, rekao je trener Cibone.

Od liječnike službe Mulaomerović još nije dobio stanje, ali naglašava kako je zabrinut zbog ozljeda ključnih igrača.

“Hukić ima problema s koljenom, Ante Žižić ima problema sa zglobom, a Joksimović me najviše brine jer je nezgodno pao na leđa. Mi nemamo luksuz da nam fali bilo tko”, zaključio je trener dodavši kako je Cedevita u prednosti jer ima respektabilan roster.