Cibona u srijedu, 30. ožujka u 13:10h po našem vremenu, igra treću utakmicu četvrtfinala FIBA Europe Cupa u Krasnojarsku protiv Eniseya.

Prvu utakmicu Vukovi su izgubili u gostima, i to rezultatom 94:92. Drugu utakmicu na domaćem terenu dobili su 77:69 te sada idu po treću pobjedu u Rusiju.

“Čeka nas odlučujuća utakmica. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo te da odigramo 40 minuta najbolje što možemo. Imamo dobre šanse nakon druge utakmice te s optimizmom idemo na pobjedu u Rusiju”, rekao je trene Cibosa Damir Mulaomerović.

Jasmin Hukić također je optimističan te smatra da Vukovi mogu dobiti treću utakmicu te se plasirati na Final Four.

“Došli smo do nekog zadnjeg koraka, a to je da se opet vratimo u Krasnojarsk i dobijemo utakmicu. Jednom smo već bili gore, tako da smo prošli taj prvi šok. Mislim da smo bolji tim i to samo moramo pokazati na parketu. Imamo 40 minuta da pokažemo timsku igru. Obrana je jedini pravi put da dobijemo utakmicu”, prokomentirao je Hukić.

“Probat ćemo se plasirati na taj famozni Final Four. Najvažnije je da smo svi zdravi i spremni. Neće biti teško, opet idemo na daleki put, ali svi jedva čekamo taj susret”, rekao je Hukić.