Cibona šesto kolo FIBA Europe Cupa igra 3. veljače u 19 sati u Francuskoj protiv Le Havrea koji se nalazi na drugom mjestu ljestvice s omjerom pobjeda 3-2, jednako kao i prva Energia.

Cibona ima dvije pobjede pa bi Vukove pobjeda u gostima provukla dalje iako su na domaćem terenu Cibosi izgubili od Le Havrea 106-113.

“Mi ćemo u Le Havreu probati napraviti neko malo čudo i pobijediti sedam razlike kako bi prošli dalje. To bi za ovu ekipu bila nagrada za se ono prije toga. Cijela skupina i zadnje kolo je bilo dosta zanimljivo, no vidjet ćemo kako će se rasplesti ostali rezultati”, rekao je trener Vukova Damir Mulaomerović naglasivši da bez obzira na sve idu s misijom da pobijede sedam razlike.

Filip Krušlin kaže da ih čeka jedna vrlo zanimljiva i teška utakmica.

“Ukoliko dobijemo s određenom razlikom i s obzirom na drugi par koji igra u isto vrijeme, imamo mogućnost daljnjeg prolaska. Nadam se da ćemo uspjeti iskoristiti tu situaciju te pobijediti utakmicu u Francuskoj”, rekao je Krušlin.

Le Havre i Cibona igraju u 19, a Energia Targu-Jiu i Pieno Zvaigzdes u 20 sati, te će se nakon tih rezultata znati konačan rasplet i raspored u skupini.