Prošli tjedan u Domu Dražena Petrovića naši Vukovi odigrali su prvi uzvratni susret FIBA Europe Cupa u kojem su ugostili najtrofejniji portugalski košarkaški klub i aktualnog prvaka Portugala
SL Benficu. Cibosi su u konačnici slavili 74:66.

Prije samog susreta, lijepi uvod u košarkaško slavlje organizirali su Smogovci kojima se pridružio Ivica Zubac te su svi zajedno upalili lampione ispred statue Dražena Petrovića u spomen na sve pale žrtve Vukovara.
cibona-benfica-vise-od-utakmice-001

Na utakmici smo obilježili Međunarodni dan djeteta, koji se u svijetu obilježava 20. studenog, u čemu su nam pomogli naši gosti koji su došli navijati na našoj obiteljskoj tribini. Bili su tu učenici OŠ Tin Ujević, košarkaši i košarkašice KK Mladost iz Đurđevca, djeca školskog uzrasta bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Kuće Sv. Franje- Dom Vugrovec te polaznici sportske akademije Mali sportaši.

cibona-benfica-vise-od-utakmice-002

KK Cibona obilježavanjem ‘Međunarodnog dana djeteta’ želi senzibilizirati javnost o potrebi zaštite djece i maloljetnika od zloupotrebe, nasilja i raznih oblika diskriminacije.

Na Međunarodni dan djeteta, 20. studenog, posjetili smo naše nove prijatelje iz Kuće Sv. Franje iz doma Vugrovec. U posjeti su bili mladi Vukovi, Karlo Uljarević, Mate Mandić i Lovro Buljević, koji su se družili i razgovarali s klincima.

cibona-benfica-vise-od-utakmice-003

Ovo je početak jedne dugoročne suradnje između Vukova i Kuće Sv. Franje iz Vugrovca te nas očekuju ovakva lijepa druženja tijekom cijele godine.