Nakon godinu dana izbivanja  Cibosi se ponovo vračaju u Europu. Jedini su  hrvatski predstavnici u novo formiranom klupskom natjecanju pod ingerencijom FIBA Europe, službenog naziva Fiba Europe Cup. U prvoj fazi natjecanja  56 klubova podijeljeno je u dvije konferencije po geografskom ključu, odnosno 14 skupina po četiri kluba. Po dvije prvo plasirane ekipe iz svake skupine te četiri najbolje treće plasirane izboriti mjesto u drugoj fazi natjecanja u kojoj će 32 kluba opet biti podijeljena u skupine po četiri, a po dvije najbolje momčadi izboriti će plasman u nokaut fazu.

Vukovi kao nositelji u ždrijebu smješteni su u skupinu B zajedno sa belgijskim Antwerp Giantsima, portugalskom Benficom te mađarskim Sopronom.

U prvom kolu 28.10. Cibosi gostuju u Lisabonu kod Benfice, a dan ranije skupinu otvaraju  u  Antwerpenu domaćini  Antwerp Giantsi i Sopron. Nakon gostovanja u prvom kolu Cibona je tri puta za redom domaćin i to prvo 4.11. kada joj u  goste dolazi belgijski Antwerp Giantsi.

Od samog natjecanja u klubu očekuju dodatnu afirmaciju mladih igrača te da se u sustavu natjecanja ode što je dalje moguće!