cedevita

U 3. kolu Aba lige Cedevita je u Domu sportova pobijedila Cibonu 83:65. Iako je borba bila velika, Cibona je na kraju izgubila.

“Prvo poluvrijeme smo odigrali u ilegalu, čak smo se i tu treću četvrtnu koliko toliko držali, ali realno ipak je kvaliteta presudila. Smatam da su  očekivanja nove ekipe  možda malo previsoka, no treba nam vremena da se ekipa prihvati. Ne gledam problem kroz jednog, dva igrača, već kroz cijelu ekipu i kroz treninge ćemo biti bolji. Faza prilagodbe mora postojati i svjesni smo da to neće ići tako jednostavno. Berisha ima kvalitetu nadam se da će ubrzo nestati upitnik oko njegovog imena.Kvaliteta Fishera nije upitna , dugo nije igrao utakmice, potreban mu je program puno žeščih treninga jer definiivno ne može biti dobar kroz neko kraće vrijeme. Iako je Cedevita primjerf kluba na ovi prostorima, no to za nas ne znači da mi ulazimo u utakmicu kao da nemamo tu što tražit. Trenutna cijena možda i je veća, ali to ne znači da se nećemo boriti”, zaključio je trener Slaven Rimac, te čestiao gračima Cedevite.

Cibona: Gaulden-Saddler 0, Berisha 8, Krušlin 7, Hukić 3, Fisher 0, Rozić 13, Jagodić Kuridža 6, Slavica 5, Mavra 8, Žižić A.0, Žižić A.T.15.

Cedevita: Paullen 6, White 11, Zubčić 13, Pilepić 0, Babić 8, Žganec 0, Musa 1, Bilan 17, Mazalin 0, Gordić 13, Žorić 6, Arapović 8.

 

U petak, 09. listopada Cibona očekuje u Dražernovom domu Union Olipiju u 19,00 h.