Vukovi će novu sezonu ABA Lige otvoriti domaćom utakmicom protiv Zadra, danas u 17,00 sati. Iako uz sve probleme koje su imali u zadnje vrijeme, u novu sezonu Vukovi ulaze spremni.

“Kao kapetan i jedan od starijih zadovoljan sam kako su prošle pripreme. Imali smo nekih problema što se tiče ozljeda,al nije ništa ozbiljnije bilo, izuzev Ivice Zubca, koji će na itekako faliti. Imamo jednu lijepu ekipu, zanimljivo složenu, sa dosta mladih igrača koji će imat podršku od nas starijih. Treneri su tu već provjereni, sa znanjem, željom i hrabrošću da razvijaju mlade igrače. Vjerujem da kad se Fisher oporavi da ćemo imati ekipu za gornji dio tablice.

 Tekma u Zadru je uvijek poseban osjećaj, još na otvaranju sezone. Osobno se nadam da će Višnjik biti pun. Ne očekujem nimalo lagan posao. Zadar je u Zadru izuzetno neugodan, izuzetno agresivan sa ekipom koja je moća fizički i trkački. Poznato je da Zadrani protiv Cibone izvuku i onih ekstra 20% od 120. Očekujem izuzetno tešku utakmicu”, objsasnio nam je kapetan Marin Rozić.

 

“Utakmicu protiv Zadra dočekujemo više manje spremni, uz sve probleme koje smo imali zadnjih dana. Početak lige, još u Zadru, ako nećemo biti pravi, bit ćemo u velikim problemima. Zadrani uvijek igraju agresivno, s puno trke i energije i prije svega, u tom segmentu im moramo parirati ako želimo biti u utakmici”, izjavio je trener Slaven Rimac.