Košarkaši Zadra svladali su Cibonu sa 62-53kuridza_zadar Zadar je otvorio utakmicu serijom 9:0, a Cibona nijednom tijekom susreta nije uspjela ni izjednačiti. Domaći su u, više navrata odlazili na deset poena prednosti. u 36. minuti Cibona je iskoristila priliku i približila se na tri poena zaostatka u 36. minuti, ni to nije bilo dovoljno, te je Zadar na kraju slavio sa 62:53,

“Očekivali smo jednu tvrdu utakicu sa malim brojem koševa i mogao bih reći da su presudili 8, 10 lakih poena Zadrana, mi na žalost nismo imali  tih lakih desetak poena i to je presudilo, iako su obje momčadi bile šuterski neraspoložene. S obzirom na Cibonine nove igrače, teško je da ekipa izgleda kao ekipa. danas su izgledali kao pojedinci koji mogu puno, ali nisu to dokazali”, objasnio je trener Cibone Slaven Rimac, te čestitao igračima Zadra.

Zadrane je s 20 koševa i 4 asistencije predvodio Amerikanac Glenn Cosey. Ivan Marinković ubacio je 11 poena uz 7 skokova. Kod Cibone je samo Ante Žižić s 11 koševa imao dvoznamenkasti učinak. Amerikanac Corey Fisher ubacio je 9 poena, a po 8 su ubacili Berisha i Hukić.

U nedjelju će u Draženovom domu u 19,00 sati Cibona ugostiti Tajfun.