U posljednjem kolu ABA Lige Cibosi će u nedjelju u 17 sati ugostiti Levski. Gosti iz Sofije posljednje su plasirana momčad na tablici no ni Vukovi se u posljednje vrijeme nisu iskazali. Nakon niza poraza želja je ABA Ligu okončati pobjedom pred domaćom publikom. Neće biti lagano, pogotovo kad se uzme u obzir stanje s ozlijedama: Dominik Mavra (uganuće gležnja), Tomislav Gabrić (ozljeda prepone) te i dalje Filip Krušlin (upala pokosnica).

Zahtjevna utakmica za nas s obzirom da još uvijek ne znamo kakva je situacija s ozlijeđenim Dominikom Mavrom i Tomislavom Gabrićem. Imamo još nekoliko sitnijih problema s ozljedama ostalih igrača no nadam se da ćemo za utakmicu biti spremni. Levski je ekipa koja je od početka sezone u velikim problemima. Skraćen im je roster. Imaju pet igrača no tih pet je iskusnih. Morat ćemo ih umoriti svojom velikom energijom. Nadam se da ćemo upisati pobjedu, rekao je trener Slaven Rimac.

Pobjedi se nada i Filip Krušlin: Čeka nas vrlo teška utakmica bez obzira što je Levski zadnji na tablici. Mi nismo u idealnoj situaciji. Izgubili smo deset utakmica za redom i nadamo se pobjedi u zadnjem kolu na domaćem parketu. Bit će teško no mislim da smo u stanju dobiti utakmicu.