Nakon uspostave novog peteročlanog Upravnog odbora Košarkaškog kluba Cibona i njihove prve sjednice koja je održana u srijedu, danas je javnosti prezentiran budući smjer kluba iz Savske.

Nakon pozitivne dinamike kojom ide započeti postupak predstečajne nagodbe, došlo je vrijeme i za formiranje Uprave kluba. Na Skupštini održanoj u utorak jednoglasno smo odabrali novi Upravni odbor kojeg čine Ivan Artuković, Dubravko Kmetović, Marko Udovičić, Miljenko Rebić te moja malenkost, započeo je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Cibone Aleksandar Petrović te nastavio: Uvjeren sam da će novi Upravni odbor, koji smo na moje veliko zadovoljstvo formirali isključivo iz redova realnog sektora, osigurati financijsku sigurnost Kluba u periodu koji je pred nama. Na prvom zajedničkom sastanku već smo razgovarali o reustroju Kluba i budućim planovima koji će se svakako temeljiti na racionalnom trošenju te ulaganju u razvoj mladih talenata od kojih neki već sada pokazuju ogroman potencijal.

Prisutnima se obratio i Ivan Artuković, član Uprave Francka d.d. i član UO Cibone koji je istaknuo: S obzirom na obveze koje imam kao član Uprave Francka, u ovome trenutku ne bi bilo moguće u potpunosti se posvetiti odgovornostima koje nosi funkcija predsjednika Kluba, posebice u ovom prijelaznom razdoblju koje zahtjeva iznadprosječan angažman. Stoga je dogovor da Aleksandar Petrović i dalje obnaša tu dužnost. On je u kratkome razdoblju napravio ključne poteze za stabilno funkcioniranje Kluba. Franck, kao najdugovječniji sponzor Cibone, podržava ovaj novi ustroj i način vođenja Kluba gdje se naglasak stavlja na poslovna znanja i iskustvo, a upravo tu vidim prostor za svoj doprinos. Vizija je jasna – Cibona kao zdrav i uspješan klub.

PHOTO: Igor Kralj / Pixsell