Nakon prošlotjedne domaće pobjede nad Metalcem Farmakom, Cibosi sutra gostuju u Laktašima gdje ih dočekuje Igokea. Sutrašnji domaćini u posljednjem su kolu, pod vodstvom novog trenera Željka Lukajića, slavili protiv Levskog i trenutno imaju pobjedu manje od Cibone. Slaven Rimac već je isticao važnost nekoliko narednih utakmica pa je sigurno da će Vukovi biti spremni za subotnji susret.

Ekipa nam iz tjedna u tjedan izgleda drugačije pa ćemo se opet prilagoditi situaciji. Po meni, koga nema, bez njega se mora. Blassingame je imao fenomenalnih utakmica. On je igrač koji u dobrom danu, pogotovo protiv, uvjetno rečeno, slabijih ekipa, može biti prevaga i sam odlučiti utakmicu. Ipak, s obzirom na to kako želimo izgledati u sljedećim sezonama, ovo je dobra prilika mladim igračima koji sada moraju pokazati koliko mogu ponuditi u ovom trenutku pa onda i u perspektivi. Igokea je pred prošlo kolo promijenila trenera i odmah im je došao Levski koji je u velikim problemima. Praktično su tu utakmicu riješili u prvoj četvrtini. Vidjeli smo da je neke stvari novi trener promijenio i sigurno je da nas čeka motivirania ekipa i igrači koji se žele nametnuti. Kod nas je kemija promijenjena odlaskom Blassingamea no iskreno se nadam da ćemo odigrati dobru utakmicu, prije svega obrambeno, i mislim da onda imamo šanse pobijediti, rekao je trener Cibone Slaven Rimac.

Igrač Dominik Mavra nadovezao se na trenerove riječi: Sigurno da Igokea nije ista momčad nakon promjene trenera. Digli su se no mi ćemo, bez obzira na odlazak Blassa, pokušati sve napraviti da pobijedimo. Mislim da možemo pronaći put do pobjede.

Rimac u subotu može računati na kompletnu momčad jer u redovima Cibosa nema ozlijeđenih. Utakmica 11. kola ABA Lige Igokea – Cibona na rasporedu je sutra u 21 sat.