Ekipa Cibone danas putuje u Beograd gdje ih u sutrašnjem susretu 15. kola ABA Lige čeka do sada neporažena Crvena zvezda Telekom. I Vukovi su u posljednje vrijeme nanizali pobjede no sutrašnji ogled sigurno će biti izazovan.

S obzirom na njihovu poziciju na tablici i dominaciju ove sezone, idemo bez ikakvog pritiska. Imamo problema s ozljedom Rozića i još neke sitne probleme, no pokušat ćemo odigrat pravu čvrstu mušku utakmicu i prezentirati se bolje nego protiv njih u Zagrebu. Želimo izgledati kao protiv Olimpije u drugom poluvremenu. Kvaliteta je na njihovoj strani no samopouzdanje nam je na visokom nivou i iskreno se nadam dobroj utakmici, rekao je trener Cibone Slaven Rimac najavljujući sutrašnju utakmicu u Beogradu.

Iskusni Jure Lalić dijeli trenerovo mišljenje: Idemo u goste najboljoj momčadi Lige. Moramo probati ponoviti igru iz drugog poluvremena u Ljubljani. Znači obrambeno im moramo odgovoriti. Imamo problema s izostancima no na to treba gledati kao šansu mlađim igračima da osjete kako je igrati protiv jedne tako dobre ekipe.

U Zagrebu će radi ozljede koljena ostati Marin Rozić. Umjesto njega u Beograd putuje junior Bruno Skokna.

Utakmica se igra sutra od 17 sati uz izravni prijenos na Sportklubu 1.