Vukovima u nedjelju u goste dolazi MZT Skopje Aerodrom. Obje momčadi utakmicu dočekuju nakon pobjeda iz prethodnog kola. Cibona je slavila u gostima kod Igokee te popravila poziciju na tablici. Vukovi su sada, s pet pobjeda i šest poraza, na devetom mjestu, dok je skopski MZT dvanaesti s pobjedom manje.

Dobro smo radili cijeli tjedan i maksimalno se spremamo za utakmicu s MZT-om. Pobjeda bi nam značila jako puno. Što se samopouzdanja tiče, mislim da smo dobri. Bilo je sitnih ozljeda i ne treniranja (Damir Markota, viroza) no utakmicu ćemo dočekati spremni. Zahtjevna su momčad pa moramo biti spremni na zahtjevnu utakmicu te napraviti sve da pobijedimo, rekao je trener Cibone Slaven Rimac.

Sigurno će biti zanimljiva utakmica. Mi imamo jednu pobjedu više pa će doći motivirani da se priključe vrhu tablice. Nadam se da im to nećemo dozvoliti. Mislim da imamo kvalitetniju ekipu i na nama je da kroz četrdeset minuta pokažemo da smo bolji. Povrijedio im se važan igrač Damjan Stojanovski pa ćemo to pokušati iskoristiti. Ne smijemo ih podcijeniti već trebamo odigrati koncentrirano kako bi učvrstili šesto mjesto koje vodi u Europu, dodao je igrač Vlado Ilievski.

Nedjeljna utakmica Cibona – MZT Skopje Aerodrom u Draženovom se domu igra od 17 sati.